Passie voor Italiaans tafelen

Het Italiaanse huiskamer gevoel in hartje Hoorn.....
Salento is de naam van ons dorpje waar wij opgegroeid zijn. Alle producten zoals vis, vlees, groenten en fruit worden hier dagelijks vers aangeleverd en verwerkt tot heerlijke Italiaanse maaltijden. Deze beleving en puurheid willen wij u ook bij restaurant Salento geven, zodat u zich snel thuisvoelt in onze Italiaanse huiskamer. Daar waar nodig, importeren wij authentieke Italiaanse grondstoffen. Kom gezellig langs met uw vrienden of familie en beleef de ontspannen sfeer en pure smaak van mama's keuken op z'n Italiaans.

Buon Appetito!

PASSIE ACHTER SALENTO

Genieten van de ambachtelijke Italiaanse keuken met familie en vrienden. Dat is wat ons intens gelukkig maakt. Deze Italiaanse traditie willen wij ook aan u, uw familie en uw vrienden overbrengen. Een passie voor mooie verse producten en gastvrijheid staan hierin centraal. Wij hopen u te mogen verwelkomen.

OVER ONZE KEUKEN

Binnen families en vriendenkringen bestaan veel verschillende smaken. In onze keuken en op onze kaart hebben we hier rekening mee gehouden. U heeft de keuze uit vlees, vis, of vegetarische gerechten die bestaan uit klassieke Italiaanse ingedrediënten die op een verrassende manier bereid zijn. Om uw vingers bij af te likken.

Heeft u feest of jubileum?

Wij hebben reeds ervaring met o.a. feesten, bruiloften, zakelijke gelegenheden, recepties en jubilea. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen.

Op basis van uw wensen zullen wij met een maatwerk arrangement komen dat naadloos aansluit op de gelegenheid en het publiek. Wij kunnen vrijwel iedere gelegenheid voorzien van heerlijke Italiaanse hapjes en/of gerechten. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.